2055 : Büyük Hesaplaşma - Teri Terry - PDF E-EKİTAP ÜCRETSİZ Oku, İndir

Aim for the task of upscalerolex.to desires.

2055 : Büyük Hesaplaşma – Teri Terry

2055 : Büyük Hesaplaşma – Teri Terry

Lisans / Fiyat: Ücretsiz
Yıl: 2018
Eklenme: Ocak 17th, 2024
Dil: Türkiye
Sayfa: 321
Yazar: Teri Terry

645 Kişi Tarafından Görüldü

 

Kahramanımız Kyla aynı zamanda Rain ve aslında Lucy 17 yaşında bir genç kızdır. Bileğinde kendisini kontrol ettikleri bir Levo vardır… Sürekli midesi bulanmaktadır ve sık sık bilincini kaybetme eğilimindedir.

 

Büyük hayal kırıklıkları ve aldanışlar yaşayan bir ergenin hayal dünyasının biçimlendirebileceği distopik saçmalıklarla karşı karşıyayız. Ben diye bir erkek arkadaşının başına ne geldiğini öğrenmeye çalışırken Nico adlı çete reisine kanar ve hayal meyal hatırladığı anı parçalarından o kişinin babasını öldüren kişi olduğunu keşfeder…

 

Nicoyu öldürsün diye beklerken son 50-60 sayfada başlayan gerilim ve aksiyon sona erer.

 

Kyla programlanmadan önceki hayatına dair hiçbir şey hatırlamamalıydı ama geçmişine ait karanlık sırlar gömülü oldukları yerde kalmayacak.

 

Huda baskısı ve özgürlük mücadelesi arasında bir savaşın ortasında kaldı ve sağ çıkamayacağı bir çıkmaza doğru sürüklenmeye başlıyor. Ben’i umutsuzca arayışı devam ederken bu sırlar ve yalanlar dünyasında kime güvenebilir?

 

Geçmişinden gelen karizmatik fakat tehlikeli biri, çokça övülen 2054: Çıkış Yok’un bu gergin ve sürükleyici devam kitabında Kyla’yı kendi yolunu seçmeye zorluyor.

Bizlere destek olmak için Lütfen Yorum Yapınız.